DINO Diolen dětský kajak

DINO Diolen dětský kajak
Cena po přihlášení
Kód
01369

DINO Diolen dětský kajakDINO Diolen dětský kajakDINO Diolen dětský kajak


Dino Diolen - loď pro nejmenší. Nikdy nebylo tak snadné začít pádlovat a závodit. Dino je loď vhodná pro děti od pěti do devíti let, kdy už si ti nejmenší rádi zazávodí. Loď odpovídá svojí velikostí, obratností i točivostí potřebám nejmenších závodníků. Vzhledem k tomu, že kratší lodě než povoluje ICF /3,5m/nebyly a nejsou do dnes v ČR a většině světa oficiálně dovoleny používat, bylo donedávna tak trochu tajemstvím, že tato loď byla vyvinuta pro dceru majitele Galasportu Toničku, pozdější dvojnásobnou juniorskou světovou šampionku, dnes seniorskou reprezentantku ČR. Naučila se na ní základním trikům, odzávodila na ní spousty závodů, dokud nedorostla do větších lodí. A úspěch se dostavil. Naštěstí nikdo za používání těchto modelů v ČR stále nikoho netrestá a tak je loď DINO super populární loďkou pro ty nejmenší, třeba i někdy budoucí olympijské vítěze. Nosnost maximálně 30kg.

Materiálová verze DIOLEN

Poznámka k barevnému designu:

Lodě v provedení DIOLEN se snažíme držet v dostatečném množství na skladě, protože u nejmenších vodáků dochází k rozhodnutí začít s vodou většinou ze dne na den a není pro ně ideální čekat na objednanou loď několik měsíců, tak jako je tomu v případě větších závodníků, kterým se vyrábí lodě na zakázku.

Na skladě držíme lodě Dino Diolen v nejčastěji používaných barvách pro děvčata a pro chlapce.  Dno je standardně v bílé barvě, paluba je většinou v červené či v modré barvě.
Před objednáním Dino Diolen je ideální nás kontaktovat a optat se na barevné kombinace, které jsou u nás momentálně skladem

Jak vyplnit KONFIGURÁTOR

Číslo objednávky – toto pole není povinné

Jméno závodníka – doporučujeme doplnit

Pole označené hvězdičkou *  je třeba vyplnit vždy.

Pokud byste později chtěli změnit nějaký parametr objednané lodě, tak je to možné, dokud v detailu své objednávky neuvidíte ve sloupci Ve výrobě slovo „Ano“. Své objednávky najdete pod svým jménem v Seznamu objednávek.

 

PoužitíSlalom
Šířka lodě53 cm
Délka lodě293 cm
Vhodné prodo 30 kg
Doporučujeme pro věk5-8 let
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty

Konfigurátor

Mohlo by Vás zajímat