ANIK Carbolight dětský kajak

ANIK Carbolight dětský kajak
Cena po přihlášení
Kód
01831

ANIK Carbolight dětský kajakANIK Carbolight dětský kajakANIK Carbolight dětský kajakANIK Carbolight dětský kajak


ANIK, loď pro ty, co vyrostli z lodě DINO a přitom stále nedorostli parametrů juniorských závodníků. ANIK byl designován na platformě lodě CAIPI kanadským trenérem Michaelem Holroydem, který v Kanadě celkem rozumně prosadil, aby mohly děti do věku 14 let jezdit na lodích o velikostech úměrným jejich věku a ne striktně pouze na lodích dle požadavků ICF. ANIK má délku 316cm a šířku 57cm. Loď je ideální pro děti o hmotnosti 25-45kg. 

V České republice ale děti od 11 let mohou závodit jen na lodích vyhovujícím ICF pravidlům, to jest kajak musí mít 350cm na délku a 60 cm na šířku. Málokdo tuší, že jméno ANIK vzniklo z prvních písmen jmen jeho dětí. Loď odpovídá svojí velikostí, obratností i točivostí potřebám této mládežnické kategorie. Límec lodě je o cca 4cm menší v porovnání se seniorskou lodí a díky tomu se standardní špricdeka nasazuje podstatně snadněji a přitom stále na lodi drží dobře. Díky této lodi se děti učí vodnímu slalomu podstatně rychleji a rychleji si osvojí fígle, které by se svým vzrůstem a hmotností na dlouhé lodi ti nejmenší nezvládli.

Možná loď ANIK pomůže vychovat i další světové šampiony.

Materiálová verze CARBOLIGHT

Poznámka k barevnému designu:

  • Cena lodi zahrnuje jednoduchou kombinaci maximálně 2 barev, které si vyberete ze vzorníku, a  bez použití šablonové fólie. Pokud chcete nějaký svůj barevný design, stáhněte si šablonu, navrhněte svůj design, zašlete nám ho a my Vám sdělíme, zda jsme schopni tento design realizovat a za jaký příplatek.
  • Dále upozorňujeme, že i když nám sdělíte přesné číslo RAL barvy a my použijeme barvu přesně tohoto čísla, tak v případě, že pod barvou je karbon/aramidová nebo karbonová tkanina, TAK SE ODSTÍN BARVY ZMĚNÍ VLIVEM TMAVÉHO POKLADU. Přesného odstínu barvy je možné dosáhnout pouze tehdy, pokud pod touto barvou je bílá barva. Ale další vrstva bílé barvy zbytečně zvyšuje hmotnost lodě.
  • POKUD SI PŘEJETE DESIGN, KTERÝ PŘECHÁZÍ Z PALUBY NA DNO, TAK DŮRAZNĚ UPOZORŇUJEME, ŽE VÝSLEDEK NEMUSÍ BÝT PODLE VAŠCIH PŘEDSTAV A DESIGN NA PALUBĚ NEMUSÍ NAVAZOVAT NA DESIGN  NA DNĚ. Důvod je prostý, skořepinu paluby a dna laminujeme do formy, která je např. pro loď o nosnosti 75 kg. Abychom Vám upravili loď na nosnost např. 70 kg, tak musíme několik mm ze skořepiny dna seříznout. Poté je velmi obtížné dosáhnout toho, že např. pruh přecházející z paluby   bude navazovat na pruh na dně.

Jak vyplnit KONFIGURÁTOR

Číslo objednávky – toto pole není povinné

Jméno závodníka – doporučujeme doplnit

Pole označené hvězdičkou *  je třeba vyplnit vždy.

Pokud byste později chtěli změnit nějaký parametr objednané lodě, tak je to možné, dokud v detailu své objednávky neuvidíte ve sloupci Ve výrobě slovo „Ano“. Své objednávky najdete pod svým jménem v Seznamu objednávek.

 

PoužitíSlalom
Délka lodě316 cm
Šířka lodě57 cm
Vhodné prodo 40 kg
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty

Konfigurátor

Mohlo by Vás zajímat